Voor opdrachtgevers

Mogelijk heeft uw organisatie al eens eerder kennis gemaakt met Altera Consultants BV en bent u bekend met onze diensten. Wanneer dit nog niet het geval is, stellen wij ons in een persoonlijk onderhoud graag eens nader voor! Een kort overzicht van onze werkwijze vindt u hier op onze site:

  • ALTERA EXECUTIVE SEARCH
  • ALTERA INTERIM SEARCH

Daarnaast bieden wij u een extra service: meer inzicht in het type kandidaten waarmee wij in contact staan. Bent u benieuwd welke kandidaten momenteel actief een nieuwe uitdaging zoeken en of zij interessant zijn voor uw organisatie? Wij geven u de mogelijkheid een kijkje te nemen in onze CV-bank.

Als ervaren en gespecialiseerd intermediair zijn wij betrokken, professioneel en integer. In het geval wij een samenwerking aangaan, bewerken wij de arbeidsmarkt snel en doelgericht. Alles conform de gemaakte afspraken, zoals een vooraf met u opgezette werkwijze. Wij houden van korte communicatielijnen, zodat er sprake is van efficiënte informatieuitwisseling. U kunt van ons volledige inzet en discretie verwachten met een eigen consultant als vertrouwenspersoon.

Wilt u de actuele voordelen bespreken die een samenwerking u biedt? Klik dan hier voor onze contactgegevens!