Voor kandidaten

Altera Consultants BV richt zich op de gedegen en enthousiaste professionals in de Accountancy & Belastingadvies en Finance, die hun zakelijke én persoonlijke groei willen stimuleren. Professionals zoals u!

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw carrière?

Samen met u onderzoeken wij uw huidige marktpositie en de wijze waarop u uw ambities kunt realiseren. Wij kijken daarbij natuurlijk naar uw carrièreverleden, maar vooral naar de persoon ‘achter de feiten’. Uw persoonlijkheid, wensen en kwaliteiten zijn immers minstens zo belangrijk als het gaat om een baan die uitdaging en voldoening biedt!

Wanneer u open staat voor een nieuwe uitdaging, selecteren wij graag samen met u passende opties. U kunt daarbij profiteren van onze ervaring en expertise, onze kennis van de markt en ons uitgebreide netwerk. Naast de concrete vacatures in onze portefeuille kunnen wij u ook informeren over de opties bij onze andere zakenrelaties. Landelijk onderhouden wij relaties met kantoren en organisaties van divers kaliber. Wij kennen de interne culturen, weten welke behoeftes er liggen en kunnen rechtstreeks schakelen met de juiste contactpersonen. Wij kunnen u dus een helder beeld geven van de mogelijkheden die er voor u zijn!

Ook als u niet direct een overstap wilt maken, maar u gewoon eens vrijblijvend wilt oriënteren, bent u van harte welkom. Wij nodigen u graag uit om te sparren over uw carrièrekansen!

Als u hier klikt, ziet u onze contactgegevens. Tevens kunt u zich inschrijven in onze database, door uw gegevens aan ons te mailen.