Senior Financial Consultant

Senior Financial Consultant
Den Bosch

Onze opdrachtgever is een vooraanstaand expertise- en servicecentrum voor de zorg. De organisatie biedt de beste oplossingen in HR, finance, BI, vastgoed en facilitair om klanten te ontzorgen en de bedrijfsvoering te optimaliseren. In de zorgsector is de organisatie breed vertegenwoordigd, met opdrachtgevers in heel Nederland en is actief op de terreinen outsourcing, detachering & interim-management, consultancy en informatievoorziening. De professionals van onze opdrachtgever bieden innovatieve oplossingen met zowel kant-en-klare producten als maatwerk.

De dienstverlening van onze opdrachtgever  wordt door ruim 115 medewerkers vormgegeven. De dienstverlening wordt ingevuld vanuit de volgende specialisaties: Payroll & HRM Services, Financial Services, Informatievoorziening en Vastgoed & Facilitair.

De specialisatie Financial Services ondersteunt zorgorganisaties op financieel economisch gebied. Het werkterrein van de financial binnen de zorg is breed. Aan elk dossier zit wel een financiële component. Of het nu gaat om aanbestedingen, transities, herstructureringen, financiële planningen of andere dossiers op het gebied van de bedrijfsvoering.

Voor deze organisatie zoeken wij een:

vacature: Senior Financial Consultant

Een kandidaat, die in staat is om op het niveau van directeur bedrijfsvoering, concerncontroller, manager planning & control te acteren. Daarnaast is hij een goede gesprekspartner voor de Raad van Bestuur. Inhoudelijk weet de Senior Financial Consultant de consultancyopdracht tot een goed einde te brengen. Het kan daarbij gaan om opdrachten zoals advisering rondom zorgcontractering, het opzetten van businesscases, het uitwerken van financiële planningen en doelmatigheidsonderzoeken. Uiteraard is de Senior Financial Consultant ook betrokken bij de werving van nieuwe opdrachten. In deze functie krijg je veel ruimte om je verder te ontwikkelen door de verschillende opleidingsmogelijkheden.

Profiel

  • een afgeronde WO opleiding; bij voorkeur in de richting Bedrijfseconomie of Accountancy
  • aantoonbare commerciële vaardigheid met een netwerk in de zorg
  • volwaardig gesprekspartner voor raden van bestuur/raden van toezicht
  • meerjarige relevante werkervaring in de zorg
  • gedreven, enthousiast, vernieuwend en ondernemend
  • communicatief vaardig

Klik hier voor een overzicht van alle vacatures