Kantoorleider

Kantoorleider
Nederlandse Antillen

Onze opdrachtgever is één van de leidende Accountants en Advieskantoren op de (voormalige) Nederlandse Antillen met vestigingen op meerdere eilanden. Het kantoor is aangesloten bij een gerenommeerd internationaal netwerk, dat ook in Nederland vertegenwoordigd is. Op één van de vestigingen is een vacature voor een:

Kantoorleider /toekomstig partner

De portefeuille van de vestiging bestaat uit lokale middelgrote publieke en private ondernemingen, die actief zijn in de hospitality sector, dienstverlening, projectontwikkeling en onderwijs. De dienstverlening bestaat uit het samenstellen van jaarrekeningen, controle van jaarrekeningen (beperkt), het voeren van boekhoudingen en salarisadministraties en overige financiële dienstverlening met daarnaast een belastingpraktijk voor aangifte- en advieswerkzaamheden. De bezetting telt 12 mensen.

De ambitie van de vestiging is om de komende jaren verder door te groeien, zowel wat betreft klantenpakket met bijvoorbeeld meer (audit)klanten – als op professioneel vlak waaronder de ontwikkeling van de medewerkers: opleiding en trainingen worden verzorgd om de vestiging als geheel naar een hoger niveau te tillen.

De kantoorleider heeft als belangrijke taak dat proces te leiden en zo snel mogelijk te laten verlopen. Afhankelijk van de ontwikkeling van de vestiging is doorgroei naar partner zeer wel mogelijk.

Profiel

  • afgestudeerd RA, AA of CPA
  • affiniteit met een gemengde portefeuille
  • uitstekende beheersing van het Engels
  • leidinggevende capaciteiten en ervaring
  • ondernemend en ambitieus
  • bereidheid om zich voor langere tijd op het betreffende eiland te vestigen