Junior Manager samenstel/audit

Junior Manager samenstel/audit
Nederlandse Antillen

Onze opdrachtgever is één van de leidende Accountants en Advieskantoren op de (voormalige) Nederlandse Antillen met vestigingen op meerdere eilanden. Het kantoor is aangesloten bij een gerenommeerd internationaal netwerk, dat ook in Nederland vertegenwoordigd is. Op één van de vestigingen is vanwege groei een vacature voor een:

Junior Manager Accountancy 

De portefeuille van de vestiging bestaat uit lokale middelgrote publieke en private ondernemingen, die actief zijn in de hospitality sector, dienstverlening, projectontwikkeling en onderwijs. De dienstverlening bestaat uit het samenstellen van jaarrekeningen, controle van jaarrekeningen (beperkt), het voeren van boekhoudingen en salarisadministraties en overige financiële dienstverlening met daarnaast een belastingpraktijk voor aangifte- en advieswerkzaamheden.

De ambitie van de vestiging is om de komende jaren verder door te groeien, zowel wat betreft klantenpakket met bijvoorbeeld meer (audit)klanten – als op professioneel vlak waaronder de ontwikkeling van de medewerkers: opleiding en trainingen worden verzorgd om de vestiging als geheel naar een hoger niveau te tillen.
Voor de potentiele medewerker zijn er dus voldoende kansen en mogelijkheden tot persoonlijke groei en groei binnen het kantoor.

Binnen de vestiging zal de Junior Manager  verantwoordelijk zijn voor de uitvoering van zowel samenstel- als controleopdrachten in een groeiende praktijk. Begeleiden en coachen van assistenten. Betrokken bij de verdere uitbouw van de vestiging.

Profiel

  • bijna afgestudeerd RA, AA of CPA
  • affiniteit met een gemengde portefeuille
  • uitstekende beheersing van het Engels
  • bereidheid om zich voor langere tijd op het betreffende eiland te vestigen

 

Klik hier voor een overzicht van alle vacatures