Ervaren Expat Adviseur

Ervaren Expat Adviseur
Amsterdam of Rotterdam

Voor een internationaal belastingadvieskantoor zoeken wij een:

vacature: ervaren Expatbelastingadviseur

voor de uitbouw van een snel groeiende Expat & Payroll praktijk, Een belastingadviseur die ervaring heeft op het gebied van Internationale Mobiliteit van Werknemers met een ondernemende en commerciële instelling.
In deze functie geef je leiding aan 2 Expat medewerkers/compliance specialisten en heb je ook de supervisie over de payrollpraktijk.
Je adviseert cliënten op het gebied van (grensoverschrijdende) loonbelasting en sociale verzekeringen, salary splits, 30% regelingen als ook woon- en werkvergunningen. Je bent commercieel ingesteld, een specialist op je vakgebied en een goede teamplayer.

Profiel

  • universitaire opleiding fiscaal recht en/of fiscale economie
  • tenminste 5 jaar ervaring in de internationale Expat en Payroll praktijk bij een groot kantoor
  • bij voorkeur ook ervaring met (internationale) salarisadministraties en woon- en werkvergunningen
  • vloeiend in het Engels in woord en geschrift - native speaker geen bezwaar
  • teamplayer, professioneel en communicatief sterk, vaktechnisch goed onderlegd (specialist op je vakgebied), voldoende commerciële en sociale vaardigheden om leiding te geven aan de Expat en Payroll praktijk en deze verder uit te bouwen
  • Initiatiefrijk, een proactieve houding, overtuigingskracht en creativiteit.

Het kantoor biedt een dynamische, flexibele en stimulerende werkomgeving, die je uitdaagt om je diverse talenten aan te wenden en hierin te groeien. Jouw inzet en jouw mening zijn hierbij van groot belang. Jij benut je potentieel en zij bieden je waar nodig opleiding, kansen en ondersteuning.

Klik hier voor een overzicht van alle vacatures