Ambitieuze Manager RA

Ambitieuze Manager RA
Eindhoven

Onze opdrachtgever is een financieel gezonde, autonoom groeiende en landelijk opererende organisatie van accountants en (belasting)adviseurs met meerdere vestigingen in het land die zeer goed in hun regio zijn geworteld en gebruik kunnen maken van een goed uitgeruste centrale staf en van diverse bureaus vaktechniek. De kernactiviteiten zijn accountancy en belastingadvies, aangevuld met bedrijfsjuridische advisering. De klanten bevinden zich vooral in het grotere MKB maar in toenemende mate ook in bijvoorbeeld de zorg of lokale overheid.

Op het kantoor in Eindhoven zijn circa 45 personen werkzaam en circa 25 personen zijn actief in de accountancy (audit of samenstel MKB) praktijk. De portefeuille omvat met name nationaal profit (grotere MKB) en daarnaast een stukje internationaal (grotere internationale klanten met een link naar Nederlandse bodem).

De accountancypraktijk van Eindhoven is groeiend. Dit, in combinatie met de verplichting dat op elke wettelijke controleopdracht-naast de externe accountant- nog een ervaren accountant in het team is opgenomen, zorgt voor het ontstaan van de vacature van een:

vacature: manager RA. 

Wij zijn op zoek naar een manager, die zelfstandig werkzaam wil zijn en verantwoordelijkheid wil en kan dragen. Want als manager  ben je de allround gesprekspartner en adviseur en ben je de ondernemer naast de ondernemer!
Er wordt van je verwacht dat je op stimulerende wijze de partners ondersteunt bij de uitvoering van opdrachten. Je houdt je enerzijds bezig met de uitvoering van diverse controleopdrachten, anderzijds adviseer je de ondernemer over uiteenlopende aspecten van bedrijfsvoering. Je begeleidt en coacht de (gevorderd) assistenten en je bent tevens verantwoordelijk voor adequate planning, dossiervorming en bewaking van vaktechniek.
Ambities worden beloond, want voor goede kandidaten is er voldoende mogelijkheid om door te groeien naar het hoogste niveau!

Profiel

  • een afgeronde RA-opleiding
  • werkzaam in een nationale controlepraktijk bij een accountantskantoor
  • vaktechnisch sterk, adequaat in dossiervorming
  • people manager en teamplayer
  • creatief en dienstverlenend
  • communicatief vaardig
  • kritisch, iemand die hecht aan kwaliteit
  • leidinggevende capaciteiten en ervaring
  • affiniteit met cliënten in het MKB-segment

Klik hier voor een overzicht van alle vacatures