Executive search

Onder Executive Search – headhunting – verstaan wij het actief en direct benaderen van professionals voor de invulling van vacante functies. Professionals, die wij hebben leren kennen via ons inmiddels uitgebreide netwerk van relaties.

Wij benaderen potentiële kandidaten rechtstreeks en discreet. Door hen persoonlijk te benaderen en uit te dagen met kansen in de markt zijn wij in staat hun zakelijke ambities en motieven te achterhalen. Wij kunnen goed inschatten waar zij tot hun recht komen en in hoeverre zij daadwerkelijk passen binnen het profiel van een vacante functie en de bijbehorende organisatie. Dit is dan ook één van de voordelen van de executive searchmethode.
Opdrachtgevers kunnen ervan verzekerd zijn dat de kandidaten waarmee zij in contact komen gedegen en goed gemotiveerd zijn. Dankzij praktijkervaring en een heldere kijk op de markt weten wij ons goed te verplaatsen in de opdrachtgever. In ons searchproces kunnen wij inspelen op diens toekomstvisie en eventuele problematiek. Een dergelijk inzicht zorgt ervoor dat wij ‘de juiste kandidaat voor de juiste plek’ weten te vinden. Kortom: the perfect match!

Zoekt uw organisatie versterking op hoger kaderniveau? Laat het ons weten; graag bespreken wij in een persoonlijk onderhoud de voordelen van een mogelijke samenwerking!